Film og spill

Juniorkino: Luca

Vakker historie om den helt spesielle gutten Luca.

Illustrasjon: Disney
Vakker historie om den helt spesielle gutten Luca.
Lørdag 15. jan. 2022
14.00 - 15.30
Deichman Bjørvika
Kino (Underetasje)
Gratis - påmelding

Et sted i havet langs den italienske rivieraen lever sjømonstergutten Luca og familien hans. Luca lengter etter å utforske verdenen over vannet. Så en dag trosser han foreldrenes advarsler og blir med den nye kameraten, Alberto, til overflaten. På land forvandles sjømonstre til mennesker, så lenge de holder seg tørre.

I en liten fiskerlandsby i nærheten treffer de på jenta Giulia, og sammen med henne forsøker de å vinne en triatlon der premien er en Vespa. Det blir alt annet enn lett, for underveis må de hamle opp med den fæle konkurrenten Ercole. Imens leter Lucas foreldre desperat etter sønnen sin.

Velkommen inn i kinomørket!


  Praktisk info

  Billetter

  Det er helt gratis å være med, men vil du være sikret plass må du ha billett. Ubrukte billetter vil bli gitt videre fem minutter før arrangementsstart. Dørene åpner 15 minutter før.

  Billettene slippes kl. 08.00 samme morgen.

  Smittevern

  I tråd med Oslo kommunes smittevernregler er antall plasser på alle våre arrangement begrenset, for at det skal være trygt for alle og god plass. Alle som deltar må ha billett så vi har kontroll på hvem som deltar ved eventuell smittesporing.

  - Bruk munnbind når du ikke kan holde minst en meters avstand til andre. Påbud om munnbind gjelder ikke for barn under 12 år.

  - Hold deg hjemme ved luftveissymptomer eller om du sitter i karantene.

  - Husk å holde minst 1 meters avstand til andre lånere og til våre medarbeidere.

  - Praktiser god hånd- og hostehygiene.

  Om filmen

  Aldersgrense: 6 år

  Varighet: 1t 35m

  Språk: Norsk tale

  Sjanger: Animasjon

  Format: Bluray