Spørsmål og svar om Allbok

Under finner du svar på noen av de vanligste spørsmål knyttet til Deichman og vårt tilbud av og e-bøker og lydbøker i appen Allbok. I tillegg har Allbok mye informasjon på sine nettsider om hvordan du bruker og finner fram i Allbok – både på nett og gjennom appen. Når du er logget inn i Allbok, kan du gå inn på menypunktet Profil, der kan du få hjelp direkte via chat.


Q & A

Hvordan får jeg tilgang til innholdet på Allbok?

Du kan lese e-bøker og høre e-lydbøker ved å laste ned appen Allbok til smarttelefon eller nettbrett (støtter både Apple- og Android-enheter). Se neste spørsmål for lenker til hvor du laster ned appen. Registrer bibliotekkortet og pinkoden din i Allbok-appen. Legg inn deichman-passordet ditt i feltet for pinkode dersom du får feilmelding. I tillegg får du tilgang til e-bøkene på nettstedet allbok.no.

Slik får du tilgang til e-bøkene på nettsiden Allbok.no:

1. Registrer deg på allbok.no.

2. Logg deg inn på allbok.no.

3. Gå inn på Min side, scroll deg nedover til du kommer til Nasjonalt lånekort, der legger du inn bibliotekkortnummeret ditt og pinkoden din. Legg inn deichman-passordet ditt i feltet for pinkode dersom du får feilmelding.

4. Utforsk innholdet på Allbok!

Bibliotekkortnummeret er ditt personlige nummer som står på bibliotekkortet ditt og starter med N00 (N-null-null). Hvis du ikke har bibliotekkortet ditt tilgjengelig, så kan du logge deg inn på Min side på Deichman.no for å finne nummeret.

Hvem har tilgang til Allbok?

Du må være registrert som låner hos Deichman for å få tilgang til e-bøkene og e-lydbøkene på Allbok.

Kan jeg få tilgang til Allbok selv om jeg ikke bor i Oslo?

Deichman er Oslos folkebibliotek, og e-boktjenesten Allbok er beregnet på de som bor i Oslo. Ta kontakt med folkebiblioteket i din kommune for å få informasjon om hvilken e-boktjeneste som tilbys der du bor.

Hvor laster jeg ned Allbok-appen?
Hvor finner jeg bibliotekkortnummeret mitt?

Bibliotekkortnummeret finner du på baksiden av bibliotekkortet ditt. Det begynner alltid med N00 (N - null - null). Du kan også finne bibliotekkortnummeret ved å logge deg inn på Min side på deichman.no, se under fanen "Profil".

Hva har skjedd med eBokBib?

eBokBib ble lagt ned fra 1. april 2020. Allbok er den nye plattformen vi bruker for utlån av norske e-lydbøker og e-bøker.

Kan jeg låne Deichmans e-bøker gjennom Bookbites?

Nei. Bokbasen sin app Allbok er valgt som den plattformen Deichman bruker for utlån av norske e-lydbøker og e-bøker.