Anbefales
Simon og homo sapiens-agendaen
«Varm, innsiktsfull, rystende. »
Deichman

Roman

Simon og homo sapiens-agendaen

ForfatterAlbertalli, Becky
Utgitt:2017

Om boken

Streite folk bør også komme ut av skapet. Simon Spier er seksten år og prøver å finne ut hvem han er og hva han leter etter. Men når en av hans e-poster til gutten Blue havner i gale hender, blir ting komplisert. Fordi det å falle for Blue er en big deal - en veldig, veldig big deal, faktisk. Ikke minst når han blir forsøkt presset av bølla Martin, som truer med å fortelle alle om Simons forelskelse. Becky Albertalli er en klinisk psykolog som har gjennomført behandling med dusinvis av tenåringer og har ledet en støttegruppe for barn uten bestemt kjønnstilhørighet i Washington. Hun debuterer nå med denne boka.

Originaltittel:

Simon vs. the Homo Sapiens Agenda

Først utgitt:

2015

Målgruppe:
 • 13-15 år

 • Barn og ungdom

Inngår i serien:
Relatert til
Originalspråk:
 • Engelsk

Fag/fiksjon:

Fiksjon

Form:
«Et knyttneveslag av en bok!»

Bruk stemmen din som et våpen, oppfordrer advokaten til Starr Carter, etter at bestevennen hennes blir drept av en politimann. Gjennom fortellingen så jeg verden med nye øyne sammen med Starr, som oppdager rasisme over alt. Miljøet skildres slik at jeg følte jeg ble kjent med alle personene. En bok som traff meg rett i hjertet.

Passer for deg som ...

liker bøker som gjør deg engasjert.

Anbefalt av Deichman
«Forelsket i samme gutt»

En nydelig bok som beskriver den første store forelskelsen på en realistisk måte når bror og søster faller for samme gutt. Det er forfriskende å lese en bok om kjærlighet som ikke nevner legning noe sted, og som rett og slett bare handler om kjærlighet. Denne boken har jeg lest om igjen og om igjen. Anbefales på det sterkeste!

Passer for deg som ...

liker å lese om ung kjærlighet.

Anbefalt av Deichman

Alle utgivelser

 • Love, Simon

  Bok

  Love, Simon

  Utgitt 2018
  Engelsk
  0 av 1 ledig
  9143565
  4 på venteliste
 • Nur drei Worte

  Bok

  Nur drei Worte

  Utgitt 2016
  Tysk
  0 av 0 ledig
  9143919

  Til bruk i biblioteket