Anbefales
Simplissime

Kokebøker

Simplissime

verdens enkleste kokebok

«Verdens enkleste kokebok» består av helt ukompliserte oppskrifter: Ingen av dem krever mer enn fire arbeidsoperasjoner eller har mer enn seks ingredienser. Ved hjelp av bilder og korte trinn-for-trinn-instruksjoner forklarer Jean-François Mallet fremgangsmåten til hver enkelt rett. Boka er delt inn i følgende deler: snacks og småretter, forretter, hovedretter og desserter. Forfatteren har hentet inspirasjon fra alle deler av verden og byr på klassiske retter som lammestek og andebryst, men også asiatisk-inspirerte retter og gatemat. Omtalen er utarbeidet av Biblioteksentralen.
ForfatterJean-Francois Mallet
OversetterMarie Lexow
Utgitt2017

«Enklere blir det ikke!»

En forståelig introduksjonsbok til hvordan man kan lykkes på kjøkkenet. Boken inneholder trinn-for-trinn bilder som gjør det enkelt å forstå hvordan oppskriften skal utføres. Dette er en bok som er perfekt for deg som er i nybegynnerfasen når det kommer til matlaging.

Passer for deg som ...

trenger å få det inn med teskje.

SiriSiriDeichman