Anbefales
Hummus & granateple

Kokebøker

Hummus & granateple

mat fra Tyrkia og Midtøsten

«Hummus og granateple» gir en introduksjon til mat fra Tyrkia og Midtøsten. De fleste rettene i boka er basert på tradisjonelle oppskrifter. Forfatteren gir også et innblikk i hvordan rettene ble til. Her er tips til hvordan du lager et ekte mezebord, supper, noen kjøttretter og mange vegetarretter, småretter og søtsaker. Mange av oppskriftene baseres på sesongens grønnsaker og urter. Omtalen er utarbeidet av Biblioteksentralen.
ForfatterVidar Bergum
Utgitt2018

«De lekreste oppskrifter fra Tyrkia og Midtøsten.»

En kokebok som gir deg vann i munnen! Tradisjonsrike oppskrifter fra Tyrkia og Midtøsten, samlet inn gjennom forfatterens mange år i Istanbul. Oppskriftene er enkle å følge, og inneholder råvarer du lett finner i din lokale matbutikk. Små historier bringer oppskriftene til liv, og nydelige bilder gir deg lyst til å teste ut hver eneste rett.

Passer for deg som ...

vil lære å lage autentisk mat fra Tyrkia og Midtøsten.

CecilieCecilieDeichman
«En bok som gir deg lyst å lære nye oppskrifter. »

Jeg har allerede funnet mange favorittoppskrifter i denne boken: Rødbete- og sitrussallad, aubergine i tomatsaus (Patlican Soslu) og rødkålsalat med appelsin, granateple og hasselnøtter. Det beste er at oppskriftene har en masse smak, men samtidig er enkle å lage!

Passer for deg som ...

vil lære mer om tyrkisk kjøkken.

Jo
JoannaDeichman