Anbefales
Kunsten å ikke kaste mat

Kunsten å ikke kaste mat

Minst en tredel av all mat som produseres ender i søpla. Det er et økonomisk problem, og ikke minst katastrofalt for klimaet og miljøet vårt. Denne boka viser hvordan hver og en av oss kan bidra til å redusere mengden mat som kastes. Forfatteren tar for seg mer enn 100 av våre vanligste matvarer og forklarer hvordan vi kan vurdere holdbarheten med egne sanser. Matvarene er inndelt i kategorier som meierivarer, egg og brød, grønnsaker, kjøtt og tørrvarer. Boka gir også råd om oppbevaring, planlegging og bruk av restemat. Rikt illustrert med grafikker og fotografier. Omtalen er utarbeidet av Biblioteksentralen.
ForfatterThomas Horne
IllustratørEivind Stoud Platou
Utgitt2017

«Best før - men neimen ikke dårlig etter.»

Denne har blitt en mye brukt oppslagsbok på kjøkkenet mitt! Når jeg står der og lurer på om det er greit å spise brokkolien med den brune flekken, finner jeg svaret etter et raskt oppslag i denne boken. Den dekker de viktigste kategorier, har en ryddig inndeling, og er så gjennomført miljøvennlig at selv papiret er laget av landbruksavfall.

Passer for deg som ...

ikke vil ta all datomerking for god fisk.

Deichman-ansatt