Samtale og debatt

(UTSETTES) Påfyll med Helene Flood

Velkommen til påfyll med en av norges ferskeste og største krimforfatter Helene Flood! **Utsettes til februar 2021**

Foto: Aschehoug forlag / Julie Pike
Velkommen til påfyll med en av norges ferskeste og største krimforfatter Helene Flood! **Utsettes til februar 2021**
Torsdag 3. des. 2020
11.00 - 11.45
Gratis - påmelding

https://deichmanoppsal.hoopla.no/sales

Dette skriver forlaget om boken:

Den unge psykologen Sara driver privatpraksis for ungdom fra et kontor over garasjen i den store, arvede villaen hun er i gang med å pusse opp sammen med sin ambisiøse og overarbeidede arkitektmann, Sigurd.

Men det går trått med både jobb og oppussing, og en dag legger Sigurd igjen en underlig beskjed på svareren til Sara for så å bli borte. Det gamle, halvferdige huset føles langt fra trygt. Gjenstander blir borte og dukker opp igjen, og er det fottrinn Sara hører på loftet om natten?

Med Terapeuten markerer Helene Flood seg som et stort

litterært talent og en fornyer av den psykologiske thrilleren. Terapeuten skildrer forvirringen som oppstår i et menneske når omgivelsene plutselig ikke lenger går i hop. Boken er solgt til 23 land før utgivelse i Norge.

SMITTEVERN

Hvis du skal være med på et arrangement på et Deichman-bibliotek, må du melde deg på i forkant. Arrangementene våre skal være trygge, og alle som deltar skal kunne holde god avstand til hverandre. I tråd med Oslo kommunes smittevernregler har vi derfor kun et begrenset antall plasser på arrangementene.

For å enkelt kunne spore spredning, dersom det blir påvist smitte hos en deltager, er Deichman nødt til å innhente navn og kontaktinformasjon på alle som deltar på våre arrangementer. Informasjonen vil ikke bli brukt i noen andre sammenhenger.

Deichman tar smittevern på alvor og vi forholder oss til de enhver tid gjeldende smittevernstiltakene fra Folkehelseinstituttet og helsemyndighetene.

Hvis er syk, kan du ikke delta på arrangementer hos oss.

Takk for at du hjelper oss å ta vare på hverandre <3

(Foto: Aschehoug forlag / Julie Pike )