Event og konferanse

Oslos nye og spennende arena for eventer og konferanser er Deichman Bjørvika. Over seks etasjer har man mulighet til å leie lokaler det ikke finnes maken til i Oslo.


Mange muligheter

I Deichman Bjørvika har vi kapasitet til å ta imot et stort antall gjester. Med både lukkede rom og åpne arealer er vi en nyskapende arena for ulike typer eventer. Sammen med deg finner vi den løsningen som dekker dine behov best.

Les mer om eventlokalene våre, se leiepriser og send forespørsel om leie lenger ned på siden.

Kringsjå

Kringsjå i 5. etasje

Kringsjå i 5. etasje - Erik Thallaug

Med utsikt over Oslofjorden og den vakre naboen Operaen, vil mange miste pusten med en gang de entrer Kringsjå. Et lokale som ligger helt i toppen av Deichman Bjørvika, med muligheter for både eventer, middager og konferanser. Spesialdesignede møbleringsløsninger og smakfulle farger gir et lokale som det ikke finnes maken til.

Dette vil være et eksklusivt lokale som leies ut kun en håndfull ganger i året, så ta kontakt allerede i dag for å sikre deg ønsket dato. Se leiepriser lengre ned på denne side.

Deichmansalen

Carl Deichmansalen

Carl Deichmansalen - Erik Thallaug

Deichmansalen er hjertet i Deichman Bjørvika. Skinnseter i høy kvalitet, stor scene, godt utstyrt både innen lyd og lys.

Følelsen av komplett ro slår til idet man entrer Deichmansalen. Helt lukket fra byens larm, plassert midt i bygget, vil ethvert arrangement finne sin plass.

Per i dag tar vi kun inn 38 personer i Deichmansalen med 1m mellom hver person. Normalt så finnes det 154 plasser i amfi og maks 180 med noen løse stoler som alle både ser og hører perfekt, i et lokale som man enkelt kan åpne opp eller lukke helt av for omkransende publikum.

Det er også mulig å kombinere leie av denne salen med andre lokaler hvis du har behov for å kjøre parallelle sesjoner. Se leiepriser lengre ned på denne side.

Kinosalen

Kinosalen

Kinosalen - Eirik Førde

En av Oslos mest intime og best utstyrte kinosaler ligger i Deichman Bjørvika. Med sine 66 seter som også kan foldes bort for å lage en annen møblering, vil kinoen fungere både som eget arrangementslokale eller som støttelokale for konferanser i Deichmansalen. Med 1 sete mellom hver person så tar kinoen ca. 30 personer.

Se leiepriser lengre ned på denne side.

Skogen

Skogen

Skogen - Gatis Rozenfelds / Scenario interiørarkitekter

Skogen er en liten scene i 4. etasje i forbindelse med Kringsjå. Her kan man holde foredrag og presentasjoner for inntil 60 personer normalt, men med 1m mellom hver person maks 30 personer. Se leiepriser lengre ned på denne side.

Minikino

Minikinoen i 3. etasje

Minikinoen i 3. etasje - Erik Thallaug

Minikinoen er en liten kinosal i 3. etasje. Her kan man holde mindre presentasjoner for inntil 16 personer.

Musikkscenen

Musikkscenen i 3. et.

Musikkscenen i 3. et. - Gatis Rozenfelds / Scenario interiørarkitekter

En åpen scene som befinner seg i musikkavdeling i 3 etasje. Egner seg for mindre eventer. Se leiepriser lengre ned på denne side.

Mingleområde U.

Mingleområde i U. etasje.

Mingleområde i U. etasje. - Erik Thallaug

I underetasjen mellom Deichmansalen, kinosalen og kursrommene Blankvann og Nøklevann finner du et åpent mingleområde med tilknyttet bar og garderobe. Dette området passer godt som avlastningsområde i forbindelse med større konferanser og eventer. Men, det er også mulig å leie området alene. Se leiepriser lengre ned på denne side.

Prisliste

Under finner du prisliste for ulike arenaer. Prisen gjelder for dagsleie og er eks. mva. Ved leie av flere arenaer til samme event, vil vi sammen bli enige om pris.

Deichmansalen45 000
Kringsjå120 000
Skogen20 000
Kino20 000
Musikkscenen 3. etasje20 000
Minikino10 000
Mingelområde i underetasje10 000

Møterom og kursrom

I Deichman Bjørvika finnes det i tillegg større og mindre møterom og ulike typer kursrom til leie.