Formidling og fortelling

Barnas lørdag: Forny en gammel t-skjorte med RELOVE!

Gjør en gammel t-skjorte om til noe nytt med RELOVE!

RELOVE
Gjør en gammel t-skjorte om til noe nytt med RELOVE!
Lørdag 25. mai 2024
12:00 - 14:00

Bli med RELOVE på en morsom og miljøvennlig reise gjennom kreativitet! Har du en t-skjorte som har ligget i skapet altfor lenge, eller en gammel favoritt som fortjener en oppgradering? Da er dette arrangementet perfekt for deg!

RELOVE inviterer deg til å redesigne din egen t-skjorte og gi den nytt liv som en stilfull bag, en praktisk pung, en trendy gymsekk eller hva med å kombinere dine ideer og lage en unik kombinasjon? Våre erfarne guider vil veilede deg gjennom trinnene, dele kreative teknikker og inspirere deg til å uttrykke din personlige stil.

Bli en miljø-superhelt ved å bruke dine kreative evner til å redde klær fra å ende opp som avfall. Ta med deg en t-skjorte du ikke bruker lenger, eller utforsk vårt utvalg av donerte plagg, og la fantasien løpe løpsk!

Dette arrangementet er åpent for alle aldre, men barn under 10 år må ha følge av en voksen. Ta med familie og venner for en kreativ dag fylt med glede og mening. Bli med RELOVE, bli inspirert, og la oss sammen skape positive forandringer en redesign av gangen!

Arrangementet er gratis.

PÅMELDING FRA KL. 10.00 SAMME DAG:

Det er 30 plasser fra kl. 12.00 - 13.00 og fra kl. 13.00 - 14.00 (60 totalt).

Du melder deg på ved å skrive opp navn på listen for kl. 12.00 eller kl. 13.00.

Man kan ikke stå på begge lister. Blir man ikke ferdig, kan man ta med prosjektet hjem.

Arrangeres av RELOVE