Samtale og debatt

Kutt Matsvinn - kunsten å ikke kaste mat

Oslo kommune inviterer til en temakveld om matsvinn.

Oslo kommune inviterer til en temakveld om matsvinn.
Torsdag 23. mai 2019
16:00 - 18:00
Gratis - ingen påmelding

Velkommen til servering av overskuddsmat på Deichman Grünerløkka (første til mølla), og foredrag med Thomas Horne, forfatter av boken «Kunsten å ikke kaste mat».

Erik Vold fra Matvett forteller om KuttMatsvinn-prosjektet som er rettet mot serveringsbransjen, som Oslo kommune også er med i, og fagrådgiver i bærekraftig mat, Lars Magnus Ottersen, stiller fra Bymiljøetaten.

I tillegg vil Food Studio gi deg en intro til hvordan du selv kan arrangere et overskuddsbord.

Arrangementet er åpent for alle og del av kommunens satsing på å redusere matsvinnet.

Mellom 20.-26.mai vil vi sammen med flere aktører sette fokus på matsvinn. Se også matsvinnfestivalen: https://www.facebook.com/events/374113076770070/

Arrangeres av Bymiljøetaten i Oslo, Matvett - ta vare på maten, Food Studio, Bykuben, Oslo europeisk miljøhovedstad 2019