Samtale og debatt
Ordskjelv: Er maten farlig for deg?
Den digitale bokhandelen Publizm presenterer "Ultraprosessert mat" som er en skikkelig snakkis. Det har vært tema i NRKs Debatten og de største avisene. I sosiale medier er det en hashtag som setter fyr på engasjementet.
Chris van Tullekens bok er selve bibelen om ultraprosessert mat, boka har vært på topp ti i England siden den kom ut i vår og har fått svært mye oppmerksomhet. Du finner den her! https://publizm.no/.../Ultraprosessert--hvorfor-spiser-vi...
Van Tulleken er lege og professor, en strålende formidler og står bak mange av BBCs største suksesser innen populærvitenskap. I denne boka forteller han hvordan UPF skader kroppen, helsa og planeten, anført av en svært kynisk matindustri.
Ernæringsbiolog og bestselgerforfatter Marit Kolby er blodfan, og leder samtalen i denne spesialutgaven av Ordskjelv.
PS - arrangementet filmes og legges ut på www.publizm.no i etterkant.