Samtale og debatt

Påfyll med Erika Fatland: Høyt - en reise i Himalaya

Bli med på en svimlende reise i høyden

Bli med på en svimlende reise i høyden
Onsdag 7. okt. 2020
12.00 - 13.00
Gratis - påmelding

Hjertelig velkommen til Påfyll med sosialantropolog og forfatter Erika Fatland, aktuell med boka "Høyt - en reise i Himalaya". Det er helt gratis å være med, men på grunn av begrenset kapasitet må du melde deg på foredraget.

Erika Fatlands tar oss med opp i høyden. Himalaya bukter seg gjennom fem svært ulike land. Her blandes verdensreligionene islam, buddhisme og hinduisme med eldgamle sjamanreligioner. Utallige språk og vidt forskjellige kulturer lever i de bortgjemte fjelldalene. Modernitet og tradisjon støter sammen, mens stormaktene kjemper om innflytelse.

Fatland lar oss møte menneskene i Himalaya på nært hold, samtidig som hun tar oss med på en svimlende reise i høyden, gjennom utrolige landskap og dramatisk, ukjent verdenshistorie – helt frem til dagens brennbare konflikter.

Erika Fatland ble brageprisnominert for sin første sakprosabok, Englebyen i 2011. Siden har hun gitt ut Året uten sommer om 22. juli-tragedien og reiseskildringene Sovjetistan og Grensen. Fatland har mottatt en rekke priser og bøkene hennes er oversatt til 20 språk. Fatland er utdannet sosialantropolog og behersker åtte språk.

(Tekst: Kagge forlag. Foto: Tine Poppe).

Smittevern:

Alle som deltar må ha billett så vi har kontroll på hvem som deltar ved eventuell smittesporing.

Hold deg hjemme ved luftveissymptomer eller om du sitter i karantene.

Husk å holde minst 1 meters avstand til andre lånere og til våre medarbeidere.

Praktiser god hånd- og hostehygiene.

Takk for at du hjelper oss å ta vare på hverandre. Velkommen!