Anbefales
Julian er en havfrue

Bildebok

Julian er en havfrue

En dag Julian er ute på tur med bestemoren sin, ser han noen fantastiske havfruer på t-banen. Havfruene vinker til Julian, og han synes de er så utrolig vakre. Julian elsker havfruer, og når han forteller bestemoren at han skal være en havfrue, synes hun selvfølgelig at han skal få lov til å være akkurat det han vil. Julian putter bestemors planter i håret og knyter en lang gardin rundt livet, og den snille bestemoren har en overraskelse, hun tar ham med til et fantastisk karnevalopptog hvor Julian kan gå sammen med alle de andre fine havskapningene. Billedbok for førskolebarn/småskoletrinnet. Omtalen er utarbeidet av Biblioteksentralen.
ForfatterJessica Love
OversetterEivind Sudmann Larssen
Utgitt2020
Inngår i serieJulian

«Har du noensinne drømt om å være noe helt annerledes?»

Havfruer er noe av det vakreste Julian vet. Så hvorfor skulle ikke han også være en? Dette er en bok som handler om å drømme seg bort i sin egen verden og leke uten grenser. Her er det masse mulighet til å snakke om annerledeshet, og hvordan det er å finne "sine mennesker". En bok for alle store og små som noensinne har følt seg utenfor.

Passer for deg som ...

har store drømmer og regnbuen i sjela.

PålPålDeichman
«Fargerik feiring av annerledeshet.»

Julian kaster lange blikk etter havfruene han ser i byen, damene i lekre kjoler, og jentene i badedrakt som leker fritt i gata. Han vil være som dem. Han er dem. Rørende og nydelig liten bok som kan leses på flere nivåer. Boka er ufarlig for alle, og vil bety hele verden for noen.

Passer for deg som ...

drømmer om å svømme med havfruer.

HeidiHeidiDeichman
«En bok med få ord med mange inntrykk.»

Hvordan ser ubetinget kjærlighet ut? I denne billedboken kan du lese og se med egne øynene. Illustrasjoner er fargerike, livlige og vakre. Alle barn fortjener en bestemor som Abuela!

Passer for deg som ...

liker å utfordre stereotypier.

Deichman-ansatt

Mer fra Julian