Anbefales
Bokashi

Bokashi

kjøkkenkompost for alle

Bokashi, eller kjøkkenkompostering, er en enkel kompostering som omdanner alt matavfall til næringsrik jord og gjødsel på få uker. Det skjer innendørs i en lufttett bøtte ved hjelp av et kompoststrø. Denne boka handler om å lage jord, om mikroorganismene og jordlivet, og om hvordan du bruker kompostjorden og dyrker med bokashi i hverdagen. Den inneholder praktiske tips og vanlige spørsmål om kjøkkenkompostering. I boken møter vi Elin og Marianne som komposterer matavfallet sitt i en liten leilighet midt i Bergen, og barnehagen som lager jord av alle matrester og dyrker reddiker og ruccola på lekeplassen. Omtalen er utarbeidet av BS.
ForfatterAnette Hjerde
Utgitt2017

«En fascinerende bok om hvordan matavfallet ditt kan bli til sort gull.»

Ved å gå igjennom alt man trenger for å starte opp bokashi, og hvordan man kommer gjennom eventuelle hindringer på veien, besvarer boka alle spørsmål jeg som nybegynner måtte ha. Jeg lærte til og med at bokashi slipper ut mindre drivhusgasser enn vanlig kompost! Les denne og du vil garantert få lyst til å starte opp selv.

Passer for deg som ...

Har lyst til å starte med bokashi, men ikke vet hvordan.

KajaKajaDeichman

Mer fra Anette Hjerde

    Andre har også lånt