Anbefales
Hannemone og Hulda

Bildebok

Hannemone og Hulda

Hannemone er en havfrue og Hulda er ei hulder. Hulda lever i skogen sammen med de andre huldrene, mens Hannemone bor i havet sammen med havfruene. En gang i året er det duket for fest. Da skal man finne sin make. For huldrene er dette tømmermenn. For havfruene er det sjømenn. Men verken Hulda eller Hannemone finner noen som passer. Både Hannemone og Hulda er eventyrlystne og drar ut i verden for å finne en make. Underveis på reisen finner de hverandre. Dette er en fortelling der det blir stilt spørsmål ved det bestående og trangsynte på en humoristisk måte. Billedbok for førskolebarn/småskoletrinnet. Omtalen er utarbeidet av Biblioteksentralen.
ForfatterJenny Jordahl
IllustratørJenny Jordahl
Utgitt2017

«Vakker kjærlighetshistorie i eventyrlig univers!»

Denne boka inneholder både havfruer og huldre - kan det bli bedre? De fargesprakende tegningene er en fryd for øyet, her er det både mangfold og fantasi. Jeg digger denne boka, og synes den bør leses av mange! Lenge leve kjærligheten!

Passer for deg som ...

har følt deg annerledes.

Malene EmilieMalene EmilieDeichman
«En normbrytende barnebok! »

Med fargerrike illustrasjoner tar Jenny Jordahl samfunnets normer inn i fablenes og fantasiens verden, og snur ting på hodet. En hulder trenger ikke å bli sammen med en tømmermann og en havfrue må ikke søke seg til en sjømann. En hulder kan bli forelsket i en havfrue, og det føles helt selvsagt!

Passer for deg som ...

liker en god fortelling som utfordrer det etablerte.

Deichman-ansatt