Samtale og debatt

Deborah Levy møter Linn Ullmann

Kan en kvinne bli hovedpersonen i sitt eget liv?

Foto: Ullmann/Kristin Svanæs-Soot, Levy/Sheila Burnett
Kan en kvinne bli hovedpersonen i sitt eget liv?
Torsdag 6. okt. 2022
19:00 - 19:45
Deichman Bjørvika
Deichmansalen (Underetasje)
Gratis - påmelding

I ‘Livets omkostninger’ utforsker den britiske forfatteren hvordan skape seg sitt eget rom for å skrive og det å finne sin egen stemme. Om å være kvinne og forsøke å bli fri.

Den bejublede memoartrilogien til Deborah Levy favner en rekke temaer. Fra forholdet til mor og døtre til mat, kunst og det å drømme om hus en aldri har råd til. Levy skriver i store sveip, fra barndommen i Sør-Afrika hvor faren satt fengslet i fire år, til voksen alder, om skilsmisse og morens død. Prosjektet er en personlig reise og et unikt innblikk i den prisbelønte forfatterens liv.

Deborah Levy har skrevet en rekke romaner, noveller, skuespill og dikt. Hun har vært nominert til Booker-prisen ved flere anledninger. Denne kvelden møter Levy den kritikerroste forfatteren Linn Ullmann.


    Praktisk info

    Billetter og strømming

    Det er helt gratis å være med, men vil du være sikret plass må du ha billett. Ubrukte billetter vil bli gitt videre fem minutter før arrangementsstart. Dørene åpner 15 minutter før.

    Billettene blir tilgjengelig én uke før samtalen, kl. 08.00.

    Er samtalen fullbooket, eller har du ikke anledning til å delta? Da kan du se samtalen direkte på vår facebook-side, Deichman Bjørvika. Opptaket blir liggende i 14 dager.