Verksted og kreativitet

Nybegynnerkurs: Moderne plantebroderi

Velkommen til nybegynnerkurs! Sammen utforsker vi dette vakre, tradisjonelle håndverket, med en moderne plantevri.

Foto: Justyna Skowronek
Velkommen til nybegynnerkurs! Sammen utforsker vi dette vakre, tradisjonelle håndverket, med en moderne plantevri.
Lørdag 30. sep. 2023
11:00 - 16:00
Deichman Bjørvika
Folkeverkstedet (3. etasje)
Gratis - påmelding

Alle kan være kreative. Håndarbeid kan også hjelpe oss å slappe av etter travle dager. Det gagner både vår mentale helse og selvtillit. Vi inviterer deg derfor til et fem timers nybegynnerkurs i broderi, med Justyna Skowronek fra Plants on People.

Du får lære hvordan du lager blader og blomster med ulike teknikker. I løpet av kurset vil du jobbe med enkle, men likevel sammenhengende mønstre som vil hjelpe deg til å kunne lage egne komposisjoner i fremtiden. Du vil også lære nyttige triks, og unngå vanlige nybegynnerfeil.

Alt dette skjer i en vennlig og støttende atmosfære skapt av Justyna fra Plants on People. Hun vil hjelpe deg med å utvikle din egen kreativitet, og vise deg hvordan også du kan tegne egne mønstre. Kurset foregår på engelsk og passer for alle over 14 år som snakker engelsk.


Praktisk info

Påmelding

Du trenger ingen tidligere erfaring med broderi. Alt materiell får du på kurset, men du kan ta med klær du ønsker å brodere på i fremtiden for å sjekke om og hvordan det er mulig. Justyna kan hjelpe deg med å velge riktig teknikk for å lage ditt design hjemme. Møt opp i god tid, og ta med en liten matpakke.

Kurset har 12 plasser. Påmeldingen åpner én uke før kurset, kl. 08:00.

Lær mer ()

Lån deg en bok om brodering og fortsett håndarbeidet hjemme.