Samtale og debatt

Samtale med Jón Kalman Stefánsson

Den islandske mesteren i samtale med Mímir Kristjánsson.

Foto: Stefánsson/Einar Falur Ingólfsson, Kristjánsson/Forlaget Manifest
Den islandske mesteren i samtale med Mímir Kristjánsson.
Onsdag 11. mai 2022
19:00 - 19:45
Deichman Bjørvika
Deichmansalen (Underetasje)
På nett
Gratis - påmelding

Jón Kalman Stefánsson er en favoritt både blant et internasjonalt publikum og blant kritikerne. 'Historien om Ásta', 'Gutten' og 'Sommerlys' er noen av Stefánssons høyt elskede romaner. Den prisbelønte forfatteren fra Island skriver om de store tingene i livet, med et ujålete og direkte språk. Livet, døden, kjærligheten og den kraftfulle islandske naturen er velkjente ingredienser i Stefánssons forfatterskap. I fjor høst var han aktuell med diktsamlingen “Hjertet er en egensindig traktor”.

Sammen med politiker, forfatter og islending Mímir Kristjánsson skal vi dykke ned i dette islandske universet. Hva er det med bøkene til Jón Kalman Stefánsson som gjør de til så store leserfavoritter? Og er det noe eget med den islandske erotikken?


  Praktisk info

  Billetter og strømming

  Det er helt gratis å være med, men vil du være sikret plass må du ha billett. Ubrukte billetter vil bli gitt videre fem minutter før arrangementsstart. Dørene åpner 15 minutter før.

  Billettene blir tilgjengelig én uke før samtalen, kl. 08.00.

  Er samtalen fullbooket, eller har du ikke anledning til å delta? Da kan du se samtalen direkte på vår facebook-side, Deichman Bjørvika. Opptaket blir liggende i 14 dager.

  Lån bøker av Jón Kalman Stefánsson ()