Barnas bokfest

Illustrasjon: Nora Dåsnes

Velkommen til Barnas bokfest 23. - 24. april 2022: En splitter ny barnebokfestival i Deichman Bjørvika hvor barna er heltene! Her blir det moro med kule bøker, teater, kino, konserter og spennende aktiviteter. Alle forestillinger og aktiviteter er gratis!


Om festivalen

Vi slipper programmet løpende fremover, så hold deg gjerne oppdatert her og på vår Facebook-side. Det blir noe for alle og enhver i alderen 2 - 12 år.

Lørdag 23. april blir det for eksempel grøss i hele kjelleren med skumle forestillinger og kino!

Barnevognparkering:

Det kommer masse mennesker i løpet av festivalhelga og mange vil ha med seg barnevogn. Vil vil tilrettelegge så godt vi kan med parkering av barnevogner, men det vil bli kø til heisene hvis du vil ta med barnevogn opp eller ned i etasjene. Ta gjerne med sammenleggbar reisevogn, eller bæresele!

Matservering:

Det vil være mulig å kjøpe mat i bibliotekets restaurant Centropa. De kommer i tillegg til å selge is, pølser, saft og kaffe fra en bod på plassen utenfor. Man kan også ta med seg medbrakt mat og spise på anvist sted i 2. og 4. etasje.

Billetter

Det er gratisbilletter på utvalgte forestillinger. Billettene legges ut i Hoopla samme dag som forestillingene lørdag og søndag, kl. 08.00. Det er også mange forestillinger og aktiviteter som er åpne, så det er bare å ta turen til Bjørvika!

Program

Programmet legges ut fortløpende. Vi har delt inn programmet i to deler under; først finner du forestillinger, filmvisninger og spill-aktiviteter. Til slutt har vi samlet verksteder, kurs og andre aktiviteter.

Verksteder og aktiviteter