🎉 Barnas bokfest 🎉

Illustrasjon: Alice Lima de Faria

🌟 Velkommen til Barnas bokfest 2024 📚✨

Nå skjer det igjen! Vi fyller hele biblioteket i Bjørvika med opplevelser for barn. I år tar vi deg med under vann, der fiskene lever og havmonstre lurer. Du kan være med på manga-kurs, teaterforestillinger og snekkerverksted. Du får høre fortellinger du allerede elsker, og fortellinger du aldri har hørt før. Kanskje kommer du hjem med en ny favorittbok?

The Pueblo & Alex og Sultanens sønner får det til å svinge på scenen, og hele huset svaier når hundrevis av barneføtter tramper i takt. Bli med på moroa, vi håper du vil le, danse og oppdage noe nytt!

Barnas bokfest skjer 20. og 21. april 2024, i Deichman Bjørvika. Festivalen er åpen og helt gratis, og har noe for alle barn i alderen 0-10 år. Så hold av datoen, ta med en venn og bli med på byen beste barnefestival! ✨📚🎈


Utforsk programmet

Her kommer det nye programposter helt frem til festivalen!

Om festivalen

Hvor og når?

Festivalen foregår i Deichman Bjørvika lørdag 20. og søndag 21. april 2024.

Billetter

Alt som skjer på Barnas bokfest er helt gratis! Det aller meste trenger du ikke å melde deg på heller, med noen unntak. De aktivitetene du trenger billett til er:

- Manga-kurs

- Dragen

- Knasebra!

- 365 pingvinar

Barnevognparkering

Det kommer mange mennesker i løpet av festivalhelga og mange vil ha med seg barnevogn. Vi legger til rette så godt vi kan med parkering av barnevogner, men det vil bli kø til heisene hvis du vil ta med barnevogn opp eller ned i etasjene. Ta gjerne med sammenleggbar reisevogn, eller bæresele!

Matservering

Bibliotekets kafé, Kaffoteket, og restauranten Centropa har åpent som normalt. Dere kan også ha med matpakke og spise den i spiseområdet i 3. etasje.

Glimt fra tidligere år på Barnas bokfest.