Furuset bibliotek og aktivitetshus


Dagens åpningstider

10.00 - 19.00

Kjære alle besøkende. For tiden pågår det omfattende byggearbeid i nærheten, byggestøy må derfor påregnes i en stund fremover. Lørdag 25. september vil hele huset være stengt på grunn av byggearbeid. Furuset bibliotek og aktivitetshus (FUBIAK) har samlet tilbud innen bibliotek, barn og unge, frivillighet og kultur under ett tak, og er et samarbeid mellom Bydel Alna og Deichman. Store deler av husets aktiviteter er det brukerne som står for. Kom innom for å låne bøker, henge på ungdomsklubben, bidra som frivillig eller bare møte andre. Du finner oss ved Furuset T-bane og Furuset senter.

Adresse

Trygve Lies plass 5

1051 Oslo

Festival

Stor ungdomsfestival i høstferien

Gamingturneringer, smykkeverksted, debatter, matlaging, cosplay og neglesalong er bare noen av aktivitetene Oslos ungdommer kan oppleve på Deichman under den nye festivalen UFO.

Barn og ungdom

Fubiak UNG er et fritidstilbud for barn og ungdom på Furuset hvor du kan møte venner og være med på kule aktiviteter etter skolen.

Bli frivillig på Furuset

Frivilligsentral, bibliotek og fritidstilbud for barn og unge er samlet under ett tak i Furuset bibliotek og aktivitetshus. Bli med og skap tilbud i huset og engasjer deg for Furuset!

Hva kan du gjøre på Furuset bibliotek og aktivitetshus

Låne bøker, møte mennesker, finne roen, eller lære noe nytt og spennende? Utforsk våre tilbud og tjenester under.

Låne rom?

Vi låner ut rom gratis til åpne, inkluderende arrangementer i Furuset bibliotek og aktivitetshus.