Deichman Torshov


Dagens åpningstider

Stengt

Biblioteket er dessverre ikke meråpent under pandemien. Deichman Torshov er et hyggelig møtested, og en viktig kultur- og informasjonsarena i lokalmiljøet. Vi holder til i enden av Sandakersenteret, med store og luftige lokaler plassert på gateplan. Hos oss kan du låne, levere og hente bøker. Spør oss hvis du trenger hjelp til og finne en bok, en film eller et verktøy. Vi hjelper deg gjerne. I mer normale tider formidler vi litteratur til skoleklasser og barnehager, og har arrangementer for voksne og barn. Du kan fortsatt komme innom og lese avisen i vår lyse og fine aviskrok. Vi har også et frøbibliotek hvor du kan finne frø til balkonkassen eller vinduskarmen, og vi låner ut verktøy til oppussingen.

Adresse

Sandakerveien 59

0477 Oslo

Korona

Nå er det best å holde stengt

Vi stenger bibliotekene – for sikkerhetens skyld! Fra lørdag 23. januar oppfordrer vi heller alle i Oslo til å holde seg hjemme, lese – og ta vare på hverandre. Eller sjekke ut vårt digitale tilbud!

Kommende arrangementer

Hva kan du gjøre på Deichman Torshov

Låne bøker, møte mennesker, finne roen, eller lære noe nytt og spennende? Utforsk våre tilbud og tjenester under.

  • Digital tjeneste

    Allbok - app og nettside for e-bøker og lydbøker!

  • Vår samling

    Har du lyst til å låne frø så du kan dyrke i balkongkassa?

  • Hjelp og veiledning

    Vi hjelper deg med å finne kunnskap, innsikt og inspirasjon.

Barnas spørretime

Barn i Oslo har hodet fullt av pandemispørsmål. Hør dem spørre og få svar fra sjefen sjøl, ordfører Marianne Borgen, og helsesykepleier Per Arthur Andersen i den nye podkasten vår for barn!

Passer for barn fra 7 år.