Deichman Torshov


Dagens åpningstider

09:00 - 22:00 Med bibliotekkort (15+)

10:00 - 19:00 Betjent og åpent for alle

Deichman Torshov er et hyggelig møtested, og en viktig kultur- og informasjonsarena i lokalmiljøet. Vi holder til i enden av Sandakersenteret, med store og luftige lokaler plassert på gateplan. Hos oss kan du låne, levere og hente bøker. Spør oss hvis du trenger hjelp til og finne en bok, en film eller et verktøy. Vi formidler litteratur til skoleklasser og barnehager, og har arrangementer for voksne og barn. Faste arrangement og aktiviteter du finner hos oss er blant annet Sagene Torshov eldreuniversitet som tilbyr foredrag siste onsdag i måneden. Vi har Språkkafe på mandager, Lesesirkel tirsdager og Etter skoletid på tirsdager kl 15. Vi har også et frøbibliotek hvor du kan finne frø til balkongkassen eller vinduskarmen, og vi låner ut verktøy til oppussingen.

Adresse

Sandakerveien 59

0477 Oslo

Påfyll

Samtale og debatt

Vi inviterer til flere spennende og varierte debatter og samtaler på våre biblioteker over hele byen. Vi håper du har lyst til å bli med!

Gå ikke glipp av

Kommende arrangementer

Hva kan du gjøre på Deichman Torshov

Låne bøker, møte mennesker, finne roen, eller lære noe nytt og spennende? Utforsk våre tilbud og tjenester under.

  • Formidling og fortelling

    Vi leser noveller eller dikt mens du strikker.

  • Hjelp og veiledning

    Vi hjelper deg med å finne kunnskap, innsikt og inspirasjon.

På leting etter en ny favorittpodkast?

Deichman lager flere podkaster for både barn, ungdom og voksne. Kanskje en av dem blir din nye favorittpodkast i vinterferien?