Bli med på Sommerles!

Sommerles.no

Deichman inviterer alle barn i 1. til 7. klasse i Oslo med på Norges kuleste lesekampanje som varer fra 1. juni til 31. august. Du kan også være med hvis du begynner i 1. klasse til høsten eller blir ferdig med 7. klasse i vår.


Logg inn:

Sommerles er å ha det gøy med bøker. For å bli med må du opprette en profil på sommerles.no sammen med en forelder eller foresatt. Så er du klar!

Var du med på Sommerles i fjor? Da kan du bruke samme profil i år.

Jo mer du leser og registrerer på sommerles.no, jo flere poeng og premier får du. Du kan også få nye boktips, se hva vennene dine leser og skaffe deg digitale trofeer.

På sommerles.no kan du følge «Eventyr på rømmen» av forfatter Mari Moen Holsve. Fortellingen er spesialskrevet for Sommerles og har oppgaver til hvert kapittel du prøve deg på. Nytt kapittel slippes hver mandag i kampanjeperioden.

Gjør som MGPjr-vinner William og bli med på Sommerles!

Kodeord og premier:

Stikk innom et Deichman-bibliotek hvis du vil låne bøker eller trenger tips om noe å lese. På biblioteket kan du også hente kodeord og premier for all lesingen du har gjort.

Du trenger ikke lese selv for å være med. Det teller også hvis du hører på lydbok eller lytter til noen som leser høyt. Du må heller ikke lese på norsk. Alle språk teller like mye.

Sommerles kick-off

Se den kule lanseringsvideoen og den offisielle åpningen ved H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit!

Bokanbefalinger for deg mellom 6 og 9 år: ()

    Bokanbefalinger for deg mellom 9 og 12 år: ()