Nytt biblioteksystem på Deichman

Foto: Tonje Hellevig / Deichman

Mandag 27. mars bytter vi til et nytt og bedre biblioteksystem.


Begrensede tjenester 27. mars

Denne dagen kan du ikke låne, bestille, hente, levere, eller bruke meråpent. Nettsiden vår, inkludert min side, vil også være utilgjengelig. Vi vil heller ikke kunne gi deg veiledning som vanlig.

Men biblioteket er åpent, og du er som alltid hjertelig velkommen til oss denne dagen.

Fra og med tirsdag 28. mars vil du igjen kunne bruke alle tjenestene våre som vanlig. Meråpent er stengt på morgenen, men du er velkommen til å besøke biblioteket i betjent åpningstid og meråpent på kvelden.

Biblioteksystemet er programvaren Deichman bruker til å håndtere alt som har med lån og bibliotekkort å gjøre.

Hva betyr det nye biblioteksystemet for deg?

Du trenger ikke foreta deg noe spesielt når vi bytter biblioteksystem. Men noen ting blir annerledes for deg som låner, både rett etter overgangen og på litt lengre sikt.

Systemet er navet i daglig drift og brukes av ansatte og våre 500 000 registrerte lånere. Det nye biblioteksystemet vil være i utvikling framover, og det vil hjelpe oss å gi deg stadig bedre tjenester og kommunikasjon fra oss. Blant annet vil du få muligheten til å bestille bøker selv før de kommer i hyllene våre.

I en overgangsfase vil du oppleve at noe funksjonalitet mangler, men vi håper du vil bære over med oss og tror du vil oppleve at det er verdt det.