Deichman Biblo Tøyen er...

Deichman // Erik Thallaug

... mye mer enn et bibliotek. Biblo er en plass hvor du kan delta. Hvor du kan lage noe kult. Hvor du får verktøy til å klare deg bra i livet. En pauseknapp. Et sted du kan føle deg trygg. Få hjelp til leksene. Bli inspirert. Oppdage noe nytt og bli overraska. Biblo er et fantasiunivers hvor alt plutselig er snudd på hodet. Biblo er KUN for deg mellom 10 og 15 år.


Drøm deg bort i Biblos bøker:

På Biblo finner du over 3000 spennende bøker, filmer og mye mer. Vi vil at du skal finne noe som interesserer deg i samlingen vår. Har vi ikke det du er ute etter? Si fra til en av oss som jobber på Biblo! Trenger du lånekort, fikser vi det. Og vi viser deg gjerne hvordan du bruker Deichmans tilbud på nett.

Deichman // Erik Thallaug

Bli med på matopplevelser i kjøkkenbilen:

Kjøkkenbilen er Biblos hjerte, og en fantastisk plass å bli kjent med hverandre. Sammen planlegger vi og finner gode oppskrifter i kokebøkene våre. Bli med på å lage, servere, spise og vurdere maten. Alt vi lager på Biblo er vegetarisk og sukkerfritt. Og vi bruker råvarer som er bra for deg og jorda vår.

Deichman // Biblo Tøyen

Utforsk Bibloscenen:

Velkommen til Bibloscenen! Her viser vi film og byr på overraskelser, teaterforestillinger, bokbad og quiz. Du kan bli med på sceneworkshops og teste ut forskjellige måter å uttrykke deg på, som rap, sang, dans og poesi. På scenen finner du også Biblos medieverksted. Test ut teknisk utstyr som green screen og mikrofoner. Vær programleder i et gameshow eller journalist i en nyhetssending.

Deichman // Erik Thallaug

Oppdag mulighetene i Biblos verksted:

Har du en idé til noe du vil lage, men trenger verktøy eller hjelp til å komme i gang? Mulighetene er mange. Biblo holder jevnlig drop-in workshops hvor alle kan bli med. Test en 3D-printer, lodd enkel elektronikk, bli med på å kode, tegne, sy, designe din egen t-skjorte eller lage beats og podkast i Biblos lydstudio. Følg med på vår nettside og på sosiale medier, så får du vite når de ulike aktivitetene skjer.

Deichman // Erik Thallaug

Sagt om Biblo:

“Jeg er glad i Biblo Tøyen som hjemmet mitt”

“Når jeg kom på Biblo var det som om det var storebroren min som åpna døra”

“Biblo er verdens kuleste bibliotek”

“Jeg gruer meg til jeg blir for gammel til å være på Biblo!”