Deichman OUS Rikshospitalet


Dagens åpningstider

11.00 - 14.00

Biblioteket er for alle, men våre tjenester er rettet mot pasienter, pårørende og ansatte ved Oslo Universitetssykehus. På grunn av korona kan det være besøksbegrensninger på Rikshospitalet i perioder. Dersom du skal besøke biblioteket og ikke er pasient eller ansatt, sjekk gjerne nettsidene til OUS på forhånd for å se om sykehuset har besøksrestriksjoner. Vi har et stort utvalg av bøker, lydbøker, tegneserier, musikk, filmer, spillkonsoller og avspillingsutstyr. Her kan du låne PC eller lese aviser. Artoteket vårt består av kunst pasienter kan låne til rommet. Du finner oss i Rikshospitalets 1. etasje, mellom Barneklinikken og Glassgata - like ved kaféen.

Adresse

Sognsvannsveien 20

0372 Oslo

Besøk sommerbibliotekene våre!

Også denne sommeren tar vi med bibliotekene utendørs. Her blir det mulighet til å slå seg ned med med en god bok, delta på verksted, konkurranser, spille spill og delta på flere kule aktiviteter.

Hva kan du gjøre på Deichman OUS Rikshospitalet

Låne bøker, møte mennesker, finne roen, eller lære noe nytt og spennende? Utforsk våre tilbud og tjenester under.

Brettspill

På regnværsdager kan det være fint å samle familie og venner rundt et brettspill. På Deichman kan du spille på mange av bibliotekene. Noen steder kan du også låne med deg spillene hjem.