Verksted og kreativitet

Åpent syverksted: POWERyourWardrobe

Har du klær du liker men ikke bruker fordi de ikke passer? Ta de med til biblioteket, så bistår vi deg med å sy om plagget så det passer likevel.

Foto: Kris Atomic / Unsplash
Har du klær du liker men ikke bruker fordi de ikke passer? Ta de med til biblioteket, så bistår vi deg med å sy om plagget så det passer likevel.
Torsdag 16. mai 2024
12:00 - 20:00
Deichman Bjørvika
Folkeverkstedet (3. etasje)

Fra kl.12.00 – 20.00 PoweryourWardrobe 

Har du klær du liker, men ikke bruker fordi de ikke passer? Ta de med til biblioteket, så bistår vi deg med å sy om plagget så det passer likevel. Mariann Munthe viser deg hvordan du kan endre egne klær slik at de passer deg bedre. Å bruke de plaggene vi allerede har ofte og lenge er den mest bærekraftige måten å bruke tekstiler på.

Veiledning blir gitt av Mariann Munthe, og tar utgangspunkt i bøkene ‘The Body Shape Bible’, av Trinny & Susannah, og ‘Plagg som passer perfekt’ av Mari Melilot. 


Praktisk info

Dette er et åpent verksted, uten påmelding. Ta med plagget du vil endre, tråd i ønsket farge og eventuelt nødvendig ekstra stoff, og kom når det passer deg. Alle får plass så langt det er ledige symaskiner, og vi hjelper deg der det trengs.

I Folkeverkstedet har vi 5 symaskiner tilgjengelig, i tillegg til en del ekstrautstyr. Du er også velkommen til å ta med egen maskin. Du trenger ikke å kunne noe fra før, men barn under 12 år må være i følge med en voksen.

Lær mer ()

Vi har mange bøker om både maskin- og håndsøm du kan låne med deg hjem.