Verksted og kreativitet

Barnas Lørdag: Boktroll med Sara Tanderø

Kom og lag superfine boktroll med Sara Tanderø!

Kom og lag superfine boktroll med Sara Tanderø!
Lørdag 16. nov. 2019
12:00 - 14:00
Deichman Røa
Barneavdelingen
Gratis - ingen påmelding

Du har sikkert hørt om store troll, rumpetroll, tulletroll, trollunger, enøyde troll og tiøyde troll men aldri om boktroll. Lørdag 16.11 kan alle barn komme og lage boktroll av gamle bøker sammen med kunstner Sara Tanderø.

Boktroll blir til ved å klippe og rive i gamle bøker, og på denne måten får bøkene et helt nytt liv i form av kule boktroll. I stedet for å kaste bøkene skal små og store gi bøkene nytt liv ved å trylle de om til boktroll med saks, lim, kreativitet og tegnesaker. Verkstedet passer best for barn fra 5-12 år, men alle er selvfølgelig velkommen.

OM SARA TANDERØ

Sara Tanderø jobber med kamerabasert kunst, illustrasjon og video og er utdannet fra Kunsthøyskolen i Oslo, School of Visual Arts New York og ESAG Paris. Hun har stilt ut bilder nasjonalt og internasjonalt som på Høstutstillingen, Østlandsutstillingen, Portrait Now og flere ganger i New YorkSara Tanderø er en erfaren formidler og har blant annet holdt foredrag på Symposiet om Norsk portretthistorie i forbindelse med utstillingen Portrait Now. Sara Tanderø har lang erfaring i kunstundervisning for barn og unge, og har ledet en rekke kunstverksteder og kunstprosjekter for oppdragsgivere som Den Kulturelle Skolesekken, Det Internasjonale Barnekunstmuseet, Sentralen, Kulturaktørene Oscarsborg, Frogn Kommune m.fl. W: www.saratandero.com @kunstspirene @saratandero

Arrangeres av Deichman Røa