Sosial møteplass

Barnas lørdag: Jakob og Neikob og tidsmaskinen

Jakob og Neikob er tilbake! For første gang leser Kari Stai fra den sprell ferske boka om de to bestevennene og alt som skjedde da de forsov seg - i ti år!

Illustrasjon: Kari Stai, Det Norske Samlaget
Jakob og Neikob er tilbake! For første gang leser Kari Stai fra den sprell ferske boka om de to bestevennene og alt som skjedde da de forsov seg - i ti år!
Lørdag 19. feb. 2022
12.00 - 12.30
Deichman Bjørvika
Deichmansalen (Underetasje)
Gratis - påmelding

Jakob og Neikob legger seg til å sove etter en lang og travel dag. Nå vil de slappe av. Da de endelig våkner, oppdager de at de har sovet i ti år! Hvor har tiden blitt av? Kan Tjuven ha stjålet tiden? Kan de kjøpe tiden tilbake hos Somlekob i kiosken, han som alltid har all verdens tid? Eller er en tidsmaskin redningen?

'Jakob og Nekob og tidsmaskinen' er den sjuende boka Kari Stai skriver og tegner om de to kompisene. Bøkene er oversatt til mange språk, slik at barn i land som Danmark, India og Uruguay kan lese samme fortelling som du, på morsmålet sitt. Tenk det!

Barnas lørdag passer for barn fra 3 år.


  Praktisk info

  Billetter

  Det er helt gratis å være med, men vil du være sikret plass må du ha billett. Ubrukte billetter vil bli gitt videre fem minutter før arrangementsstart. Dørene åpner 15 minutter før.

  Billettene slippes kl. 08.00 samme morgen.

  Smittevern

  I tråd med Oslo kommunes smittevernregler er antall plasser på alle våre arrangement begrenset, for at det skal være trygt for alle og god plass. Alle som deltar må ha billett så vi har kontroll på hvem som deltar ved eventuell smittesporing.

  - Bruk munnbind når du ikke kan holde minst en meters avstand til andre. Påbud om munnbind gjelder ikke for barn under 12 år.

  - Hold deg hjemme ved luftveissymptomer eller om du sitter i karantene.

  - Husk å holde minst 1 meters avstand til andre lånere og til våre medarbeidere.

  - Praktiser god hånd- og hostehygiene.

  Lån bøkene om Jakob og Neikob ()