Formidling og fortelling

Barnas lørdag: Snødronningen

Hvem er sterkest, hjertet fylt av kjærlighet eller hjertet hardt som is?

Illustrasjon: Pratmakerteateret
Hvem er sterkest, hjertet fylt av kjærlighet eller hjertet hardt som is?
Lørdag 3. des. 2022
12:00 - 12:45
Deichman Bjørvika
Deichmansalen (Underetasje)
Gratis - påmelding

Myten sier at det hviler en forbannelse over Snødronningens magiske speil. En iskald kveld får Kai en splint fra speilet i øyet. Snødronningen lokker ham med seg, og de forsvinner inn i den kalde vinternatten. Alle tror at Kai er død, men ikke bestevennen hans, Gerda. Hun må finne Kai og bryte Snødronningens forbannelse.

I tiden før jul, når dagen mangler lys og vinden feier mellom husene i Bjørvika, åpner vi scenen for de helt store følelsene. Det er Pratmakerteateret som kommer med sin versjon av eventyret om «Snødronningen». Vi lover musikk, humor og magi!

Teaterforestillingen ble opprinnelig laget av Ida Nordskaug, Vilde Bodsberg og Ingeborg Mantor i samarbeid med Salt art&music i 2019. Før visningene på Deichman Bjørvika har Hedda Emilie Østrem, Ingeborg Mantor, og Sigrid Alnæs skrevet om og bearbeidet forestillingen til et yngre publikum. Forestillingen spilles av Hedda Emilie Østrem, Sigrid Alnæs og Ingeborg Mantor.

Forestillingen passer for barn fra 4 år.


    Praktisk info

    Det er helt gratis å være med, men vil du være sikret plass må du ha billett. Ubrukte billetter blir gitt videre kl. 14.00. Dørene åpner 15 minutter før.

    Billettene blir tilgjengelig samme dag som showet, kl. 08.00.