Sosial møteplass

Barnas søndag: Desemberdans

Kom, så starter vi julemåneden med en leken danseforestilling om glede, forventning og savn før den store kvelden – selve juleaften!

Foto: Elin Osjord
Kom, så starter vi julemåneden med en leken danseforestilling om glede, forventning og savn før den store kvelden – selve juleaften!
Søndag 5. des. 2021
13:00 - 13:25
Deichman Bjørvika
Deichmansalen (Underetasje)
Gratis - påmelding

Hva er typisk jul for deg? Hvordan lagde de jul før, da de som er voksne nå, var barn? Familieforestillingen 'Desemberdans' tar utgangspunkt i tradisjonelle, norske juleforberedelser. Vi følger en familie i julestria. Det er lek og store forventninger, men også savn. For i julen minnes vi også de som ikke er blant oss lenger. Det skaper lengsel og ettertanke.

På scenen står fem dyktige dansekunstnere: Cathrine Smith, Aurora Itland, Jan Wesnes, Julie Schartum Dokken og Atle Hoff.

Forestillingen er produsert av ICB Produksjoner. Musikken er av Igor Stravinsky, lysdesign av Tobias Leira, mens lyddesign og redigering er av komponist og musiker Vidar Løvstad. Robert Skjærstad har stått for dramaturgi og regi av forestillingen, i samarbeid med koreograf Inger Cecilie Bertrán de Lis.

Forestillingen passer for barn fra tre år, foreldre og besteforeldre. Den er støttet av Oslo kommune.

Desemberdans hadde urpremiere på Norsk Folkemuseum i 2018, der den ble svært godt mottatt.


Praktisk info

Billetter

Det er helt gratis å være med, men vil du være sikret plass må du ha billett. Ubrukte billetter vil bli gitt videre fem minutter før arrangementsstart. Dørene åpner 15 minutter før.

Billettene slippes kl. 08.00 samme morgen.