Godt og blandet

Bokåret: Piratlørdag

Teater, ansiktsmaling, verksted, pirathøytlesing og SKATTEJAKT!

Teater, ansiktsmaling, verksted, pirathøytlesing og SKATTEJAKT!
Lørdag 9. nov. 2019
10:00 - 14:00
Holmlia
Lekserommet
Gratis - ingen påmelding

Bli med på en lørdag på biblioteket som bare handler om pirater!

Det blir det masse morsomme aktiviterer: teater, verksted med pirathøytlesing, ansiktsmaling, og skattejakt med mulighet til å vinne fine premier. Alle som ikke er landkrabber oppfordres til å bevise det ved å kle seg som pirat. Vi kårer beste piratkostyme!

Siden det er begrenset antall plasser til teaterforestillingen Kom, la oss finne skatten, er det lurt å hente billetter på forhånd på biblioteket. Vi legger ut gratis billetter til forestillingen kl. 12.00 og 14.00 fra mandag 4. november, som kan hentes i skranken.

Kom, la oss finne skatten, av Kaos-operatørene, er en ellevill musikalsk forviklingskomedie med piratene Madam Muskel og Karsten Krutt. Madam Muskel er verdens verste masepirat, syns Karsten Krutt. Karsten Krutt er verdens mest udugelige pirat, sier Madam Muskel. Begge leter de etter den store skatten. Men hvordan skal de bli kvitt Kaptein Knokkels forbannelse som hviler over Piratbukta? En halvtimes piratshow med mye sang og musikk, sabelhugg, samt det pirater frykter aller mest, nemlig å gå planken … Passer fra 3 år.

Arrangementet er en del av Bokåret 2019. 500 år etter den første norske boken ble trykket, inviterer vi til Bokåret 2019 på Deichman. Gjennom hundrevis av arrangementer ønsker vi hele Oslos befolkning velkommen til opplevelser på alle Deichmans 23 bibliotek, med fokus på leselyst og leseglede. Vi skal feire boka – og det finnes minst én til alle!