Formidling og fortelling

Bokbad: Bryting møter litteratur

Velkommen til bokbad hvor president av Norges bryteforbund Anette Kure møter forfatter Arild Stavrum!

Velkommen til bokbad hvor president av Norges bryteforbund Anette Kure møter forfatter Arild Stavrum!
Mandag 5. juni 2023
18:30 - 19:30
Gratis - ingen påmelding

Arild Stavrum møter Anette Kure til samtale om Stavrums ferske roman «Siste mann på rygg». Bokens handling er satt til Kristiansund i 1936, hvor 21 år gamle Albert jobber med klippfisk, men drømmer en plass på brytelandslaget og de olympiske sommerleker i Berlin. Det er spenning i Europa og på brytematta. Vinner Albert kampen om plass i olympiatroppen? «Siste mann på rygg» er en historisk roman som passer for både voksne og ungdommer.

Arild Stavrum er tidligere fotballspiller og har skrevet flere bøker for barn og voksne. I 2013 kom barneboken «Maradonas magi», en fotball-triologi som har rukket å bli en klassikker på hylla for barn og unge i biblioteket. I tillegg å være forfatter, jobber Stavrum til daglig som lærer på Lambertseter videregående skole og har sterk tilknytning til bydel Nordstrand.

Anette Kure ble valgt som bryteforbundets første kvinnelige president i 2022 og er også biblioteksjef ved Sarpsborg bibliotek. Hvem egner seg vel brede til å utfordre Stavrum på matta og sette hodet i klemme?