Formidling og fortelling

By og bygd i litteraturen

Vi inviterer til samtale om by og bygd i litteraturen med Bjørn Hatterud og Linn Strømsborg og Joanna Rzadkowska.

Vi inviterer til samtale om by og bygd i litteraturen med Bjørn Hatterud og Linn Strømsborg og Joanna Rzadkowska.
Torsdag 14. nov. 2019
16:30 - 17:30
Nydalen
Kjelleren

Gratis - ingen påmelding

Hvordan leker man fritt når man skriver fra et lite sted? Er det lettere å være fri i byen, eller anonym? Litteratur i by og bygd – ser den annerledes ut på ulike steder? Hvilke grep og valg tar forfatterne før, under og etter skriveprosessen? Som historieforteller, hvilke hensyn skal man ta? Finnes småsteder, fysisk og mentalt – også i byene? Er idealet frihet eller tilhørighet – og er det en motsetning dem i mellom?

Vi inviterer til samtale om by og bygd i litteraturen med Bjørn Hatterud og Linn Strømsborg. Psykolog, forfatter og oversetter Joanna Rzadkowska leder praten.

Linn Strømsborg skriver ofte med Oslo som geografisk utgangspunkt. Hun har utgitt flere bøker, blant annet Furuset - “en roman om et lite sted i utkanten av et kjempestort”, Du dør ikke og aktuelle Aldri, aldri, aldri,

Bjørn Hatterud er kulturskribent, kunstkritiker, kurator og musiker. Han kommer fra Brumunddal, men er bosatt i Oslo. Hatterud har utgitt Mot normalt, en bok i Samlagets serie Norsk røyndom. Mot normalt er en fortelling om å ikke passe inn, om å vokse opp i Brumunddal og være avviker og skeiv.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Ingen påmelding. Velkommen!

Arrangeres av Deichman Nydalen