Sosial møteplass

Detektiv- og spionquiz!

VINN BILLETTER OG POPKORNMENY!

VINN BILLETTER OG POPKORNMENY!
Lørdag 14. mai 2022
10.00 - 16.00
Gratis - ingen påmelding

Sammen med Symra kino og Barnas Cinematek har vi laget en morsom quiz om detektiver og spioner. Du finner quizark på kinoen og biblioteket. Hvis du leverer inn svarene dine til Deichman Lambertseter innen torsdag 19. mai kl. 12.00, er du med i trekningen av to fribilletter til visningen av "Nabospionen" på Symra kino lørdag 21. mai - samt to popkornmenyer!

OM FILMEN

Agathe Christine, populært kalt AC, ser på seg selv som en privatdetektiv, og hun bryr seg slettes ikke om at alle synes hun er sær og nerdete! En dag oppdager den lokale kjøpmannen at noen stjeler fra butikken hans, og AC tar saken. Men så møter hun sin nye nabo, Vincent. Det er noe riktig mystisk med ham! AC bestemmer seg for å legge oppdraget sitt til side for å overvåke naboen.

Nabospionen er regissør Karla von Bengtssons første animerte langfilm. Hun har tidligere laget den sjarmerende animasjonsfilmen Tigre og tatoveringer, en populær gjenganger på Barnas Cinematek. Animasjonsfilmene til Karla har flotte tegninger av høy kvalitet, med enkle og spennende detaljer i bildene.

Arrangeres av NFkino Symra, Barnas Cinematek, Cinemateket og Deichman Lambertseter