Sosial møteplass

Familieforestilling: Peter og ulven

Hør den klassiske historien om Peter og ulven levende formidlet gjennom fortelling, musikk og illustrasjoner!

Hør den klassiske historien om Peter og ulven levende formidlet gjennom fortelling, musikk og illustrasjoner!
Lørdag 18. sep. 2021
13.00 - 14.00
Gratis - påmelding

Peter bor sammen med bestefaren sin på en gård langt fra folk, hvor dyrene er de eneste vennene hans. Utenfor gjerdet ligger den mørke skogen, og dit får ikke Peter gå, for i skogen bor den stygge ulven. Selvfølgelig gjør han ikke som bestefar sier, og ganske riktig kommer ulven luskende - nå må Peter overvinne frykten og bruke fantasien om han skal redde skinnet på seg selv og vennene sine.

Akkompagnert av Sergei Prokofievs udødelige musikk spilt av en av landets ledende blåsekvintetter, Mistral blåsekvintett, får historien om Peter og ulven liv gjennom skuespilleren Thea Borring Lande sin stemme, samtidig som Nina Nordal Rønne — en av våre fremste barnebokillustratører — illustrerer eventyret i sanntid med papir, saks og limstift. Dette blir sannsynligvis første gang du kan oppleve klassikeren Peter og ulven med live musikk, live fortelling og live papircollage!

Prosjektet er støttet av Norsk Kulturråd og Bergesenstiftelsen.

Alle må hente ut billetter på forhånd, og til denne forestillingen er det 30 billetter. Hvis du skal delta på et arrangement på Fubiak, må du melde deg på i forkant. Vi må ha kontaktinformasjon til alle som deltar, i tilfelle det blir behov for smittesporing. Vi sletter personopplysningene etter 14 dager. Hvis er syk, kan du ikke delta på arrangementer hos oss. Takk for at du hjelper oss å ta vare på hverandre!