Samtale og debatt

FULLT! Bokbad med Peder Kjøs: "Alene"

Velkommen til bokbad med hele Norges favorittpsykolog Peder Kjøs! Arrangementet er nå fulltegnet.

Velkommen til bokbad med hele Norges favorittpsykolog Peder Kjøs! Arrangementet er nå fulltegnet.
Tirsdag 20. okt. 2020
18.00 - 19.00
Gratis - påmelding
Påmelding til boler@deichman.no

I tillegg til å være forfatter av flere bøker og spaltist i VG, er Peder Kjøs kjent fra NRK-serien «Jeg mot meg» og podcasten «Hos Peder» som tar lytterne med inn på terapirommet. I år er Kjøs aktuell med boka «Alene»​, en klok skildring av vår tids ensomhet. Kjøs samtaler med forfatter og journalist Hilde Østby om boka.

«Jeg vil heller bli dødelig syk eller miste all mening og retning i livet, enn å bli helt alene. Ensomhet står for meg som et mørke, en tomhet og en kulde som ikke er til å holde ut. Men så liker jeg å være alene, også. Jeg trenger roen og stillheten, uten forstyrrelser, uten å måtte ta hensyn til noen.»

(Utdrag fra boka)

Dette skriver forlaget om «Alene»​:

«Peder bruker seg selv, sitt eget liv og møter med andre til å undersøke hva ensomhet er, som velsignelse og forbannelse. Hva gjør det med oss å være ensomme? Og når er det akkurat ensomhet vi trenger? Hvorfor er så mange ensomme i vår tid?»

Kontaktinformasjon til alle påmeldte blir lagret i 10 dager for å komme i kontakt ved eventuell smitteoppsporing. Ellers ber vi om at gjeldende smittevernråd overholdes.