Samtale og debatt

Hva skjedde egentlig med det norske fotballandslaget?

Denne samtalen om fotball vil du ikke gå glipp av!

Denne samtalen om fotball vil du ikke gå glipp av!
Onsdag 24. feb. 2021
18.00 - 18.45
Gratis - ingen påmelding

Møt bokaktuelle Alfred Fidjestøl og Nils Henrik Smith i samtale om Drillo, panenkaer og lomper, Myggen-is, straffesparkets historie og den tjueårige nedturen til det norske landslaget.

Samtalen ledes av Cathrine Sandnes, som er journalist, redaktør i Kagge/J.M. Stenersens Forlag, forfatter og tidligere idrettsutøver.

Podkasten finner du på Spotify, Apple og Google Podcasts.

Om forfatterne:

Alfred Fidjestøl er forfatteren av boken Mine kamper. Biografien om Drillo og Nils Henrik Smith er forfatteren av 11. meter. Straffesparkets historie. På scenen møtes de for å samtale om hverandres svært kritikerroste bøker og den tjueårige nedturen til det norske landslaget.

Alfred Fidjestøl (f. 1973) er cand. philol. fra Universitetet i Oslo, og har utgitt ut en rekke kritikerroste biografier og historieverk. I 2014 vant Fidjestøl Sult-prisen som den første sakprosaforfatter noen sinne. I 2017 ble han tildelt Språkrådets språkpris for fremragende bruk av norsk i sakprosa.

Nils Henrik Smith (f. 1980) har vunnet Tarjei Vesaas’ debutantpris og ble utnevnt som en av Norges ti mest lovende forfattere av Morgenbladet i 2015. Han har skrevet om fotball for Josimar og NRK.

Forfattersamtalen er et samarbeid mellom Forfattersentrum og Deichman Majorstuen.

Foto Nils Henrik Smith: Kagge

Foto Alfred Fidjestøl: Det Norske Samlaget

Produsent: Malene Berthelsen Lindgren, programansvarlig på Deichman Majorstuen.

Arrangeres av Deichman Majorstuen og Norsk Forfattersentrum.

Overskrift her