Samtale og debatt

Hvor gode er egentlig Karpe?

Vi plasserer den genierklærte duoen under lupen.

Foto: Gabriel Aas Skålevik / VG / NTB
Vi plasserer den genierklærte duoen under lupen.
Tirsdag 18. okt. 2022
19.00 - 19.45
Deichman Bjørvika
Deichmansalen (Underetasje)
Gratis - påmelding

I august 2022 holdt Karpe til sammen ti utsolgte konserter i Oslo Spektrum. Over 110 000 mennesker så det spektakulære showet som høstet unisont strålende kritikker.

Gjennom sine plateutgivelser, musikkvideoer og sceneopptredener er Karpe blitt et fenomen i det moderne Norge. De blir sett på som brobyggere og ledestjerner for et flerkulturelt samfunn. Men hvor gode er de egentlig? Vi tar en nærmere titt på fenomenet Karpe. Musikken og tekstene, populariteten og betydningen de har blitt tilskrevet, underkastes et kritisk blikk.

Til oss kommer musikk- og filmkritiker Ida Madsen Hestman og programleder og musikkanmelder Sandeep Singh. Samtalen ledes av musikkritiker og skribent Audun Vinger.

Arrangeres av Kritikerlaget og Deichman

  Praktisk info

  Billetter og strømming

  Det er helt gratis å være med, men vil du være sikret plass må du ha billett. Ubrukte billetter vil bli gitt videre fem minutter før arrangementsstart. Dørene åpner 15 minutter før.

  Billettene blir tilgjengelig én uke før samtalen, kl. 08.00.

  Er samtalen fullbooket, eller har du ikke anledning til å delta? Da kan du se samtalen direkte på vår facebook-side, Deichman Bjørvika. Opptaket blir liggende i 14 dager.

  Lån mer av Karpe ()