Verksted og kreativitet

Julefantasi

Bli med på å lage et helt nytt jule-eventyr!

Kultursjov
Bli med på å lage et helt nytt jule-eventyr!
Fredag 18. des. 2020
15.00 - 16.00
Gratis - ingen påmelding

Forteller Torgrim Mellum Stene skal lage en julefortelling for hele familien basert på innspill og ideer fra barn. Kanskje dine forslag blir med i historien?

Spørsmål (Du kan svare på ett av spørsmålene eller så mange du vil):

1) Hva tror du skjer på bildet? Hva er dette for et fabeldyr? Har det et navn? Hvor kommer det fra? Har det noen spesielle evner?

2) Hvis du kunne ha ønsket deg absolutt hva som helst, hva ville den mest perfekte flotteste julegaven være? Du kan gjerne finne på en gave som ikke finnes i virkeligheten, noe magisk. Det kan være en ting eller noe levende. Hva ville du ha ønsket deg hvis du kunne ha skapt den perfekte julegaven i fantasien?

3) Prøv å tenke deg et monster. Et julemonster. Hvordan ser et julemonster ut? Hvor stort er det? Hva spiser det for noe? Hvilken farge har det? Har det flere farger? Lager det lyd? Hva slags lyd? Hvor bor det hen? Er det farlig? Har det noen svakheter?

Du kan velge mellom å skrive om eller å tegne monsteret. Eller gjøre begge deler!

4) Hvor synes du jule-eventyret skal foregå? Hvilket sted eller steder synes du skal være med?

5) Hva synes du skal skje i jule-eventyret?

6) Hvem synes du skal være med? Hvilke figurer eller dyr eller personer?

7) Et jule-eventyr må gjerne ha et problem som må løses. Noe som helten eller heltene i eventyret må fikse. Hva tenker du det kan være?

8) Tenk på et helt nytt jule-eventyr du har lyst til å se eller høre og bruk fantasien din til å lage en tegning av det.

Innspill/svar på spørsmål skal sendes til torgrim@kloverknekten.no . Frist for innlevering: lørdag 12. desember.2020.

Arrangeres av Kultursjov