Formidling og fortelling

Konsert med Meg og kammeraten min

Meg og kammeraten min er på sangbok-turné! Velkommen til en spennende konsert som blir gøyal både å se og høre på. Det blir et snydelig show!

Meg og kammeraten min er på sangbok-turné! Velkommen til en spennende konsert som blir gøyal både å se og høre på. Det blir et snydelig show!
Lørdag 24. sep. 2022
12.00 - 13.00
Gratis - ingen påmelding

Å være så tissetrengt at du finner opp en ny dans, være forelsket, men så veldig forvirret blant alle ringeklokkene i naboblokka, å kjenne seg ensom, trøtt, eller ha en bestefar som har en kjæreste som ikke er bestemor, er alle fortellinger inne i disse sangene som vil synges lenge, av flere generasjoner.

Seks album har gitt barn i alle aldre, i alle deler av landet nye klassikere og siden New Orchestral Hits 4 Kids ble sluppet på Naxos i 2019, nå også hele verden!

Endelig, nå spiller Meg og kammeraten min i Deichman Bjørvika! I tillegg til sang og musikk blir det fargerikt og sprøtt med bilder og farger på scenen.

Meg og kammeraten min sin snydelige sangbok er nå ute, og konserten inneholder sangene derfra. «Sokken min er våt», «Deg og Meg allsangen», «Tissedansen», «Bobler», «Hvilken oppgang bor du i?», «Gjenta-Jenta» og «Jenta på månen» er bare toppen av et berg sanger Meg og Kammeraten min har laget de siste årene.

På Demo Mortensrud har Meg, Martin Hagfors med seg den fantastiske multiinstrumentalisten Bendik Brænne som kammerat.