Formidling og fortelling

Kræsjkurs i performancekunst - Noe som blir til noe som blir til noe

Hva motiverer folk til å gjøre rare ting uten engang å få betalt for det? Velkommen til et kræsjkurs i performancekunst for homo ludens - det lekende menneske.

Hva motiverer folk til å gjøre rare ting uten engang å få betalt for det? Velkommen til et kræsjkurs i performancekunst for homo ludens - det lekende menneske.
Torsdag 8. april 2021
17.30 - 18.30
Gratis - påmelding
For påmelding, send e-post til guro.slastad@deichman.no

Holder du på å gå på veggen? Eller har du ommøblert så mange ganger at du er tilbake til slik det var? I ei tid hvor hverdagen er blitt synonymt med å være hjemme og sture kan det være godt å få et nytt perspektiv på omgivelsene sine.

I dette kræsjkurset gir kunstneren Tanja Silvestrini deg en innføring i performancens verden og hvordan den kan hjelpe deg med å tenke kreativt og innse hvilket potensiale som faktisk finnes akkurat der du sitter.

Du kommer garantert til å lære noe nytt og i løpet av den timen kurset varer blir du med på å skape noe som blir til noe som blir til noe...

Arrangementet holdes gjennom Teams og kurset avholdes torsdag 8. april kl. 17.30 og varer ca en time.

Om kunstneren:

Tanja A. M. Silvestrini (f. 1995) har en bachelor i kunst fra Kunstakademiet i Bergen (2020). Hun har også oppholdt seg i Finland hvor hun bl.a. har samarbeida med den veletablerte, finske kunstneren Antti Laitinen. Hun er oppvokst på Holmlia i Oslo, men bor og virker i Bergen. Tanja liker det sære og lar seg heller ikke skremme av det som først synes umulig. Gjennom lek, tålmodighet og oppfinnsomhet gjennomfører hun hva enn det skulle være.

Hun kan skilte med mange spennende prosjekter, deriblant bachelorprosjektet hennes "Pus" (2020), hvor hun skulle leve som katt hjemme hos fremmede, noe som resulterte i en voldsom interesse på finn.no. (https://www.dagbladet.no/nyheter/tanja-25-skal-leve-som-katt/72546254 og https://www.studvest.no/bruker-sitt-eget-kollektiv-som-kunstlokale/).

Se flere av hennes prosjekter:

www.tanjasilvestrini.com

www.instagram.com/tusenspor_waaktaar

For påmelding, send e-post til guro.slastad@deichman.no.