Sosial møteplass

KulTur - turgruppe for innvandrere

Gruppa besøker ulike kulturtilbud i Oslo, for å bli kjent med byen vår, med hverandre, og trene på norsk i samme slengen. Velkommen!

Tamara Dragovic
Gruppa besøker ulike kulturtilbud i Oslo, for å bli kjent med byen vår, med hverandre, og trene på norsk i samme slengen. Velkommen!
Tirsdag 4. okt. 2022
11.15 - 13.15
Gratis - påmelding
dijana.sekulic@bgo.oslo.kommune.no

KulTur er en turgruppe for innvandrere. Gruppa besøker ulike kulturtilbud i Oslo, for å bli kjent med byen vår, med hverandre, og trene på norsk i samme slengen. Så langt har gruppa vært på nesten 100 turer, blant annet til Munchmuseet, Norsk folkemuseum, Operaen, Nasjonalgalleriet og Rådhuset. Gruppa alternerer mellom å dra på tur og å ha språkkafé eller verksted på biblioteket. På språkkafeen/verkstedet diskuteres temaer knyttet til turmålene eller andre kulturtemaer. Disse språkkafeene og verkstedene ledes av frivillige som alle har kompetanse og interesse innenfor kunst og kulturfeltet.

Tilbudet er gratis. Gruppa møtes alltid på tirsdag, men ulike tidspunkt. Info om nye turer og språkkafeer kommer ut hver fredag på Facebook gruppa KulTur på Deichman Tøyen.

For informasjon om fremtidige turer og påmelding ta gjerne kontakt med vår aktivitetskoordiator: dijana.sekulic@bgo.oslo.kommune.no

Arrangeres av Tøyen frivilligsentral og Deichman Tøyen