Musikk og konsert

Kulturkafé

Musikk, mat og prat: Vi byr på musikk og mat fra Kapp Verde øyene og Aserbajdsjan!

Musikk, mat og prat: Vi byr på musikk og mat fra Kapp Verde øyene og Aserbajdsjan!
Lørdag 26. nov. 2022
18:00 - 21:00
Gratis - ingen påmelding

I anledning Frivillighetens år 2022, inviterer FUBIAK og Kultur Uten Grenser til en hyggelig musikalsk aften. Denne kvelden representerer en takk til-, og ønske om et videre samarbeid med alle gode krefter på Furuset og Bydel Alna, både de offentlige og de frivillige! Alle ansatte, lag, foreninger og ildsjeler er hjertelig velkomne til oss!

Du får høre Ary Morais som spiller rytmisk og melodiøs musikk med røtter i Kapp Verdes sterke musikktradisjoner, som Ary selv. Kvintetten har spilt inn fire album og var senest i sommer på turné på Kapp Verde-øyene. Fire av fem er innfødte nordmenn, men begeistringen hos de innfødte øyboerne var meget stor. De har også med seg en av øyrikets matspesialiteter, så her kan publikum få kreolske impulser og gleder gjennom flere sanser.

En ganske annen stemning vil vi helt sikkert oppleve i møte med gruppa Savalan. Her synger den unike sangeren M.R. Tebrizli egne og tradisjonelle sanger med røtter i Sør Aserbajdsjan og byen Tebriz. Med seg har han fire eminente musikere, som spiller tankevekkende og sterkt følelsesladet musikk, som berører selv om man ikke forstår ordene. Savalan vil også by på autentisk mat fra sin kulturkrets.

Før, mellom og etter de to konsertene er det rom for prat og hygge i avslappet kafémodus, for dette er ikke bare to konserter, det er først og fremst en møteplass. Vi trenger å møtes, og dele tanker og gleder! Velkommen!

(Sjekk KUG’s hjemmeside kugr.no eller kugs facebookside for mer info om musikken og musikerne. Arrangementet er støttet av Oslo Kommune).

Arrangeres av Kultur uten grenser og FUBIAK