Film og spill

MiniGrolitt og Arkitekturfilmfestival: Flumlene

Animasjonsfilm

Animasjonsfilm
Lørdag 22. okt. 2022
13:00 - 14:30
Gratis - ingen påmelding

Året er 1835 og vi befinner oss på Galapagos, kjent for et dyreliv man ikke finner noe annet sted i verden. Og der treffer vi de to søsknene Op og Ed. De er flumler, noen skikkelig søte dyr som ser litt ut som fluffy smultringer. Ved et uhell tidsreiser de to flumlene Op og Ed til nåtidens Shanghai. De møter en moderne by med trafikk, lyder og ikke minst moderne teknologi. Men de møter ingen andre flumler, fordi flumlene ble utryddet i 1835. Arten er nå helt glemt. Op og Ed er de eneste som kan redde arten sin fra utryddelse, men for å gjøre det må de legge ut på en spinnvill tidsreise.

US, 2021, David Silverman, Raymond S. Persi, 85 min

For første gang viser Arkitekturfilm Oslo i filmer for barn og unge på utvalgte Deichman bibliotek i Oslo! Filmene handler om arkitektur og tid. Arkitekturen kan fortelle historier om tiden det ble bygd og forandringer gjennom tiden. Og er det ikke spennende å tenke på alt som ikke er bygd? Det er mye vi ikke har sett enda!

Velkommen til grorudverset! Dette arrangementet er en del av Groruddalen litteraturfestival. Vi inviterer til en inspirerende og inkluderende festival for femte år på rad. Bli kjent med dalen som rommer et helt univers av historier.

Arrangeres av Deichman Stovner, Groruddalen litteraturfestival, ROM for kunst og arkitektur og Arkitekturfilm Oslo 2022