Kurs og læring

Moderne plantebroderi

Uttrykk din kreativitet med blomstrende broderiteknikk. Velkommen til gratis nybegynnerkurs.

Foto: Justyna Skowronek
Uttrykk din kreativitet med blomstrende broderiteknikk. Velkommen til gratis nybegynnerkurs.
Lørdag 10. sep. 2022
12.00 - 16.30
Deichman Bjørvika
Folkeverkstedet (3. etasje)
Gratis - påmelding

Vi vet at alle kan være kreative og at håndarbeid hjelper oss å slappe av etter travle dager. Det gagner både vår mentale helse og selvtillit. Vi inviterer deg til et fire timers nybegynnerkurs i broderi, med Justyna Skowronek fra Plants on People. 

Du vil lære hvordan du broderer blader og blomster i ulike teknikker. I løpet av dette kurset vil du jobbe med enkle, men likevel sammenhengende mønstre som vil hjelpe deg til å kunne lage egne komposisjoner i fremtiden. Du vil også lære nyttige triks og tips, så du unngår vanlige nybegynnerfeil.

Alt dette skjer i en vennlig og støttende atmosfære skapt av Justyna Skowronek fra Plants on People. Hun vil hjelpe deg med å utforske din kreativitet, så du får oppdage at også du kan tegne mønstre til dine egne prosjekter! Kurset vil foregå på engelsk. Vi inviterer alle over 14 år som snakker engelsk på et grunnleggende nivå til å bli med.


    Praktisk info

    Kurset er gratis. Du trenger ingen tidligere erfaring med broderi. Alt materiell får du på kurset, men du kan ta med klær du ønsker å brodere på i fremtiden for å sjekke om og hvordan det er mulig. Justyna kan hjelpe deg med å velge riktig teknikk for å lage ditt design hjemme.

    Vi har 10 plasser. Møt opp i god tid, og ta med en liten matpakke.