Samtale og debatt

Påfyll med Nina Lykke

Nina Lykke kommer med sin prisvinnende roman "Full spredning" til Deichman Holmlia!

Nina Lykke kommer med sin prisvinnende roman "Full spredning" til Deichman Holmlia!
Torsdag 23. jan. 2020
12:00 - 13:00
Deichman Holmlia
Lekserommet
Gratis - påmelding
Kontakt biblioteket på e-post, Facebook eller telefon for å melde deg på.

For noen uker siden vant Nina Lykke Brageprisen 2019 for sin roman Full spredning, 23. januar kommer hun til Deichman Holmlia! Hun skal snakke om romanen "Full spredning" med Spesialbibliotekar Anna.

Fra juryens begrunnelse: "Nina Lykke har en særegent god observasjonsevne og et herlig skråblikk på livet. I Full spredning følger hun opp den skarpe og mørke samtidssatiren vi kjenner fra Nei og atter nei, og gir oss en legeroman utenom det vanlige ... Full spredning inneholder fandenivoldske betraktninger om mennesker som prøver å holde tritt. Romanen er samtidig en skarp og godmodig kommentar til et samfunn der velstand og overflod har gjort oss kravstore og dvaske. Hvermansen forlanger et liv som evig unge, friske og lykkelige. Full spredning er en usedvanlig velskrevet og morsom roman. Lykke balanserer hårfint mellom stereotyp overdrivelse og emmen og flau gjenkjennelse. Karakterbeskrivelsene er helstøpte. Det er skarpt og presist skrevet. Det er nådeløst og avslørende. Rett og slett frydefyll lesning!"

Med frokostforedragsserien Påfyll tilbyr Deichman gratis påfyll til kropp og sinn, gjennom solide, opplysende og engasjerende foredrag i kombinasjon med enkel servering.

Arrangementet er gratis, men krever påmelding. Kontakt biblioteket på e-post, Facebook eller telefon for å melde deg på.

Arrangeres av Deichman Holmlia