Samtale og debatt

(Ny dato) Øystein Milli om Orderud

For å bidra til å bremse smittespredningen i Oslo, avlyste vi alle publikumsarrangementer på Deichmans biblioteker i november. Foredaget har derfor fått ny dato.

For å bidra til å bremse smittespredningen i Oslo, avlyste vi alle publikumsarrangementer på Deichmans biblioteker i november. Foredaget har derfor fått ny dato.
Torsdag 21. jan. 2021
11.00 - 11.45
Gratis - påmelding
Kommer i januar

Velkommen til et spennende foredrag om en fascinerende del av norsk krimhistorie!

Dette skriver forlaget om boka:

Trippeldrapene på Orderud gård er en av norgeshistoriens mest omtalte drapssaker. Likevel har det aldri vært skrevet en samlet framstilling av saken. Før nå.

Som profilert krimekspert i VG og programleder for NRK-serien «Gåten Orderud» har Øystein Milli unike forutsetninger for å fortelle historien. I Orderud-saken tar han oss med inn i en sak vi tror vi kjenner. Her er gårdsstriden, familiekonstellasjonene, alibiene og det berømmelige juleselskapet. Milli har tilgang til hittil ukjente avhør og politirapporter, og kaster nytt lys over sakens helt sentrale spørsmål: Hvem var den mystiske mannen som ringte 180-sentralen i Lærdal en uke før drapet? Hvem var skytteren?

Detaljert, lærerikt og spennende som en krimroman: Orderud-saken er true crime på sitt beste. Den kommer til å vekke oppsikt i høst. En bok for alle krimlesere og for dem som ser og hører krim fra virkeligheten.

Hvis du skal være med på et arrangement på et Deichman-bibliotek, må du melde deg på i forkant.

Arrangementene våre skal være trygge, og alle som deltar skal kunne holde god avstand til hverandre. I tråd med Oslo kommunes smittevernregler har vi derfor kun et begrenset antall plasser på arrangementene.

For å enkelt kunne spore spredning, dersom det blir påvist smitte hos en deltager, er Deichman nødt til å innhente navn og kontaktinformasjon på alle som deltar på våre arrangementer. Informasjonen vil ikke bli brukt i noen andre sammenhenger.

Deichman tar smittevern på alvor og vi forholder oss til de enhver tid gjeldende smittevernstiltakene fra Folkehelseinstituttet og helsemyndighetene.

Hvis er syk, kan du ikke delta på arrangementer hos oss.

Takk for at du hjelper oss å ta vare på hverandre <3


Overskrift her