Samtale og debatt

Påfyll: Erika Fatland

Nyeste reiseskildring fra en av Norges mest leste forfattere

Tine Poppe
Nyeste reiseskildring fra en av Norges mest leste forfattere
Torsdag 11. nov. 2021
10.30 - 11.30
Gratis - påmelding
Kontakt biblioteket i åpningstiden, eller send mail til madeleine.ryan@deichman.no

Erika Fatland treffer lesere over hele verden med sine reiseskildringer, og nå kommer hun til Stovner for å fortelle om sin nyeste bok 'Høyt - en reise i Himalaya'. Her tar hun oss med opp i høyden til fjellkjeden Himalaya, som bukter seg gjennom fem vidt forskjellige land. Her blandes verdensreligioner, eldgamle skikker, språk og kulturer. Fatland lar oss møte menneskene i Himalaya på nært hold, samtidig som hun tar oss med på en reise gjennom utrolige landskap og ukjent verdenshistorie, frem til dagens brennbare konflikter.

Deichman tilbyr påfyll til kropp og sinn med foredragsserien Påfyll: solide, opplysende og engasjerende foredrag i kombinasjon med enkel servering.

Fra og med lørdag 25. september klokka 16.00 er Deichman-bibliotekene tilbake i normal drift, og de fleste smitteverntiltakene våre er nå opphevet. Vi har ikke lenger koronabegrensninger på antall arrangementsdeltakere.

Vi oppfordrer deg likevel til å praktisere god hoste- og håndhygiene. Hold deg hjemme hvis du har luftveissymptomer eller sitter i karantene.

Arrangeres av Deichman Stovner