Festival

Påfyll: Litterær lunsj med Torun Lian om Knokkelsommer

Husker du Frida med hjertet i hånden? Nå har den samme forfatteren kommet med romanen Knokkelsommer.

Husker du Frida med hjertet i hånden? Nå har den samme forfatteren kommet med romanen Knokkelsommer.
Torsdag 10. okt. 2019
11:30 - 12:30
Furuset
Litterær lunsj

Gratis - ingen påmelding

Familiefaren Frank er arkitekt. Han har tegnet den blå nabohytta som har stått tom siden det ingen snakker om skjedde. Tenåringsdatteren Helene er som tenåringer flest, ilter med familien og ikke minst seg selv. Franks kone Maria gjør helhjertede forsøk på å skape familie- og sommeridyll. I Torun Lians nyeste roman Knokkelsommer veksles perspektivene mellom familiemedlemmene i en fortelling om sommer, kjærlighet, moderne familier og hytteliv.

Torun Lian er både forfatter og filmregissør som gjennom årene har vunnet manges hjerter med sine bøker og filmer om unge jenter i overgangen fra barn til voksen. Skildret både med sårhet og humor glemmer vi ikke Frida i Frida med hjertet i hånden, Maria i Bare skyer beveger stjernene og Selma i Ikke kledt, ikke naken. Torun Lian debuterte som voksenbokforfatter i 2008 med Undrene i vår familie. Knokkelsommer er hennes andre roman som passer for unge voksne og voksne.

Arrangementet er en del av Deichman sin foredragsserie: Påfyll. Solide, opplysende og engasjerende foredrag i kombinasjon med enkel lunsj, frukt og kaffe.