Sosial møteplass

SLAM!bertseter 13-15 år

SLAM!bertseter er et gratis kurs med Martine Johansen, i fem deler hvor deltakerne utvikler idéer, skriver, og redigerer tekst til trykk og scene.

Glenruben Engen
SLAM!bertseter er et gratis kurs med Martine Johansen, i fem deler hvor deltakerne utvikler idéer, skriver, og redigerer tekst til trykk og scene.
Mandag 19. juli 2021
12.00 - 16.00
Gratis - påmelding
Send e-post til Kristin.linnesholm@deichman.no

SLAM!bertseter er et gratis kurs med Martine Johansen, i fem deler hvor deltakerne utvikler idéer, skriver, og redigerer tekst til trykk og scene. Du får leke med ulike inspirasjonskilder, rammeverk, og litterære virkemidler hvor målet er å formidle budskapet ditt og vekke interesse. Du får skrive og fremføre din egen slampoesi med fokus på hiphop, beat og lyrikk. Du skal få uttrykke deg og bli hørt! For påmelding, send e-post til kristin.linnesholm@deichman.no.

Kursholder Martine Johansen (f.1990) er forfatter og SLAM!poet fra Oslo. Hun er utdannet religionshistoriker og journalist, har skrevet for bl.a. reise og musikkpublikasjoner, samt spilt i band. Martine debuterte som romanforfatter i 2015 med «Hvite jenter kan ikke synge blues» og har skrevet flere bøker etter det, blant annet «Den store SLAM!boka» sammen med Guro Sibeko. I tillegg til å skrive er Martine styremedlem i SLAM!kollektivet, og redaktør i det skeive kulturtidsskriftet MELK, som hun startet med Anna Nafstad i 2016, og som i 2018 ble utvidet med et skeivt bokforlag kalt littMELK.